Jūros druska, pagardinta Modenos balzaminiu actu IGP, gaunamu iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių virtos misos, brandintos mažiausiai 6 metus ąžuolo statinėse.
Naudojimo patarimai: tinka tiek mėsos, tiek žuvies patiekalų gardinimui ir marinavimui, su keptomis ar virtomis daržovėmis.
Sudedamosios dalys: druska, Modenos balzaminis actas IGP 5%, (virta vynuogių misa,vyno actas). Sudėtyje yra sulfitų.
Energetinė vertė: 117,15 kj/28 kcal, riebalai 2,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,10 g, angliavandeniai <0,1 g, iš kurių cukrų <0,05 g, baltymai 0,30 g, druska 97,5 g.
Geriausias iki 2025 05 10
Gamintojas Acetaia Malpighi s.r.l., Italia