Gaunamas iš geriausių Trebbiano Modenese vynuogių, kurių misa mažiausiai 5 metus brandinama medinėse uosio statinėse. Uosio statinėse brandinamas actas įgauna tam tikrą kvapą ir tirštumą, bet nepakeičia savo skaidrios spalvos.
Skonis: saldžiarūgštis, švelnus, harmoningas ir gaivus.
Naudojimo rekomendacijos: salotoms, su žuvies patiekalais, vėžiagyviais, moliuskais, ikrais, vaisiais, svogūnų karamelizavimui.
Sudedamosios dalys: baltųjų vynuogių misa, sieros dioksidas, kuris susidaro dėl perdirbimo.
Energetinė vertė: 908 kj/213 kcal, riebalai <0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandeniai 53,3 g, iš kurių cukrų 50,2 g, baltymai 0,14 g, druska 0,016 g.
Geriausias iki 2025 06 14
Gamintojas Acetaia Malpighi s.r.l., Italia