Dovanų rinkinys tikriems Sicilijos skonių mėgėjams! Penki skirtingi konditerijos meistrų sukurti sicilietiški saldumynai su migdolais ir apelsinais labai stilingoje dėžutėje:
- pyragas Panettone Classico su lazdyno riešutų glaistu, dekoruotas migdolais 750 g);
- glaistyti minkštos nugos saldainiai Torroncini su migdolais ir pistacijomis metalinėje dėžutėje (300 g);
- migdolų masės sausainiai dėžutėje (250 g);
- juodasis šokoladas su karamelizuotais Sicilijos migdolais (100 g);
- cukruotos apelsinų žievelės, glaistytos juoduoju šokoladu (130 g).
Dėžutės dydis 40x28x18 cm
Natūralaus raugo pyragas Panettone Classico su lazdyno riešutų glaistu ir dekoruotas migdolais
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, sultanina razinos 16%, lazdyno riešutų glaistas 12% (cukrus, švieži kiaušinių baltymai, lazdynų riešutai 18% (2% galutinio produkto), ryžių krakmolas, ryžių miltai), sviestas, cukrus, šviežių kiaušinių tryniai, citrusinių vaisių žievelių cukatai 6% (apelsinų ir citrusinių kedrų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), natūralus raugas (sudėtyje yra kviečių), migdolai 1,5%, invertuotas cukraus sirupas, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, šviežias nenugriebtas pasterizuotas pienas, druska, natūralūs aromatai. Gali būti kitų riešutų, garstyčių ir sojos pėdsakų.
Energetinė vertė 100 g: 1640 kj/391 kcal, riebalai 16 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g, angliavandeniai 53 g, iš kurių cukrų 28 g, baltymai 7 g, druska 0,35 g.
Glaistyti (25%) minkštos nugos saldainiai Torroncini su migdolais ir pistacijomis
Sudedamosios dalys: nuga: migdolai (46%), medus, cukrus, pistacijos (3%), kiaušinių baltymai, muskatas. Vanilinis glaistas: baltas šokoladas - kakavos mažiausiai 29%: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Juodojo šokolado glaistas: kakavos mažiausiai 50%: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Pieniško šokolado glaistas: kakavos mažiausiai 28%: cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos masė, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Šokoladinis lazdyno riešutų glaistas: kakavos mažiausiai 21,7%: cukrus, lazdyno riešutai (30%), kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas. Apelsininis glaistas: cukrus, kakavos sviestas (29%), nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus apelsinų aromatas, dažiklis: E160e, natūralus vanilės aromatas. Citrininis glaistas: cukrus, kakavos sviestas (27,5%), nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus citrinų aromatas, dažikliai: E132, E10, natūralus vanilės aromatas. Šokoladinis kavos glaistas: kakavos mažiausiai 45%: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, kava (6%), pieno riebalai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Gali būti pieno (saldainiai su juodojo šokolado, šokoladiniu lazdyno riešutų ir šokoladiniu kavos glaistu) ir kitų riešutų pėdsakų.
Energetinė vertė 100 g: 2076 kj/497 kcal, riebalai 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,5 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 10 g, druska 0,06 g.
Migdolų masės sausainiai
Sudedamosios dalys: migdolai (50%), cukrus, šviežių kiaušinių baltymai, apelsinų žievelės (maltos apelsinų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, sacharozė, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis E330), konditerinis cukrus, medus, invertuotas cukrus (cukrus, vanduo), dekstrozė, sorbitolis. Sudėtyje gali būti sieros dioksido, pieno, sojos ir riešutų pėdsakų.
Energetinė vertė 100 g: 1920 kj/460 kcal, riebalai 28 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,3 g, angliavandeniai 40 g, iš kurių cukrų 39 g, baltymai 12 g, druska 0,10 g.
Juodasis šokoladas su karamelizuotais Sicilijos migdolais
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas – kakavos mažiausiai 60%: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas), karamelizuoti Sicilijos migdolai (10%) (migdolai 50%, cukrus). Gali būti pieno ir kitų riešutų pėdsakų.
Energetinė vertė 100 g: 2232 kj/536 kcal, riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 42 g, iš kurių cukrų 39 g, baltymai 6,6 g, druska 0,01 g.
Cukruotos apelsinų žievelės, glaistytos juoduoju šokoladu
Sudedamosios dalys: apelsinų žievelės (74%) (apelsinų žievelės (52%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis E330), juodasis šokoladas (25%) (kakavos mažiausiai 50%: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), dekstrozė. Sudėtyje gali būti pieno, kiaušinių ir riešutų pėdsakų.
Energetinė vertė 100 g: 1555 kj/368 kcal, riebalai 8,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,9 g, angliavandeniai 72 g, iš kurių cukrų 63 g, baltymai 1,4 g, druska 0,22 g
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje toliau nuo šilumos šaltinių.
Geriausias iki 2023 06 30
Gamintojas: I.D.B. S.p.A. – Condorelli, Italija