Prieskoniai, kurių pagrindą sudaro žolelės, jūros druska ir Modenos balzaminis actas IGP, gaunamas iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių virtos misos, brandintos mažiausiai 6 metus ąžuolo statinėse.
Naudojimo patarimai: su virtomis daržovėmis, ant grotelių kepta mėsa ar žuvimi.
Sudedamosios dalys: druska, Modenos balzaminis actas IGP 5%, (virta vynuogių misa,vyno actas), aromatinės žolelės: rozmarinas, čiobrelis, mairūnas, sieros dioksidas, kuris susiraro dėl perdirbimo.
Energetinė vertė: 117,15 kj/28 kcal, riebalai 2,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,10 g, angliavandeniai <0,1 g, iš kurių cukrų <0,05 g, baltymai 0,30 g, druska 97,5 g.
Geriausias iki 2023 05 10
Gamintojas Acetaia Malpighi s.r.l., Italia