Nedideli minkštos konsistencijos perliukai, pagaminti iš Modenos balzaminio acto, gaunamo iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių virtos misos, brandintos ne mažiau kaip 6 metus ąžuolo statinėse.
Puikiai tinka įvairių patiekalų gardinimui ir puošimui. Suteikia rafinuotą bei saldžiarūgštį skonį.
Naudojimo rekomendacijos: su vištienos kepenėlėmis, karamelizuota vištiena, mocarela sūriu ir pomidorais, kepta mėsa, šviežiu ir brandintu sūriu, vaniliniais ledais ir ledų desertais.
Sudedamosios dalys: Modenos balzaminis actas IGP 80% (virta vynuogių misa, vyno actas, sulfitai), dažiklis: karamelė, tirštiklis: celiuliozės derva, standikliai: kalio chloridas, natrio alginatas, konservantas: potazės sorbatas.
Energetinė vertė: 494 kj/116 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 24,2 g, iš kurių cukrų 24,2 g, baltymai 0,9 g, skaidulinės medžiagos 2,5 g druska 0 g.
Geriausias iki 2022 12
Gamintojas Acetaia Malpighi s.r.l., Italia