Nedideli minkštos konsistencijos perliukai, pagaminti iš geriausių Trebbiano Modenese ir Ancellotta vynuogių misos, ne mažiau kaip 8 metus brandintos uosio statinėse, ir rožių esencijos.
Intensyvaus aromato vaisių skonio saldžiarūgščiai perliukai puikiai tinka visiems patiekalams puošti, gardinti ir suteikti rafinuoto skonio.
Naudojimo rekomendacijos: su žuvies patiekalais, šviežiomis arba ant grotelių keptomis daržovėmis, skrebučiais, vėžiagyviais, vaniliniais ledais, šviežiais ir konservuotais vaisiais vaisių.
Sudedamosios dalys: vynuogių misos koncentratas, vyno actas, tirštiklis: celiuliozės derva, standikliai: kalio chloridas, natrio alginatas, konservantas: potazės sorbatas, antioksidantai: askorbo rūgštis.
Energetinė vertė: 494 kj/116 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 24,2 g, iš kurių cukrų 24,2 g, baltymai 0,9 g, skaidulinės medžiagos 2,5 g druska 0 g.
Geriausias iki 2022 07
Gamintojas Acetaia Malpighi s.r.l., Italia